Mikkel Nørgård Bertelsen

Mikkel Nørgård Bertelsen

Jeg havde fornøjelsen af at være en del af Sund Vilje 2018 som mentee. Det var en super god tur/oplevelse. Jeg nød både det sure og det søde, samt følelsen af et være en del af et godt sammenhold.
Det at lære andre mennesker at kende på en helt anden måde og blive bidt af den gode stemning til træningerne, var helt fantastisk.

Efter vi var kommet hjem fra den fede oplevelse, gik jeg lidt med tanken om, at jeg ville kontakte Jan og Lars igen for at høre, om jeg måske kunne være en del af Sund Vilje 2019, for jeg var sgu blevet lidt bidt af det der sammenhold og cykling. Det blev dog bare aldrig mere end ved tanken.

Indtil en dag telefonen ringede og Jan Sørensen var i røret: ”Hej Mikkel, vil du med til Paris som mentor i 2019?”. Jeg sagde selvfølgelig JA med det samme, men behøvede også et ja hjemmefra, da træningerne kræver tid. Det fik jeg, og nu er vi i fuld gang!
Jeg syntes, at det er mega fedt og glæder mig til alle træningerne og til endnu en tur til Paris

Jeg håber, at jeg kan være med til at give de 10 nye mentees en kæmpe oplevelse, som det var for mig.
Jeg undrede mig hver gang Jan og Lars sagde ”husk at kigge op og nyd det”,

Men husk det for guds skyld, vi kommer til at være meget sammen, så kig op en gang imellem og nyd det - for i godt selskab går tiden lynhurtig og pludselig står vi i Paris.

Sund Vilje er et projekt jeg altid støtter op om, så længe styregruppen vil have min hjælp!

Mikkel har sat sig disse mål for turen

  • Komme i bedre form end sidste år
  • Få masser af kilometer i benene
  • Hjælpe mentees godt på vej - og give dem en god oplevelse.
Top
Thrane.nu